See Ya Next Year! GOA 2017

Gaellus Open Air 2016 zit er weer op en we kunnen wel stellen dat het weer een succesvolle editie was. Ondanks de slechte weersvoorspellingen tijdens het pinksterweekend heeft Tienray het toch droog kunnen houden op 15 mei. Mede daardoor hebben ruim 2300 bezoekers deze dag kunnen genieten van talloze bands binnen in de OJC Gaellus, maar bovenal buiten op de Mainstage van Gaellus Open Air. Daarnaast hebben enkele lokale Dj’s zich van hun beste kant laten horen op de Dj stage en tijdens de afterparty.

 

We willen uiteraard een aantal mensen hartelijk bedanken die het mede mogelijk hebben gemaakt om Gaellus Open Air weer te kunnen organiseren. Ten eerste willen we onze sponsoren bedanken voor de financiële steun die ook dit jaar weer onmisbaar was. Daarnaast willen we de vrijwilligers bedanken die op de dag zelf, maar ook tijdens het opbouwen en afbreken hebben geholpen. Ook een bedankje aan de verschillende bedrijven die het mogelijk hebben gemaakt om ons festivalterrein zo in te kunnen richten. Maar als laatste willen we al onze bezoekers bedanken voor hun komst naar het Gaellus Open Air festival!!!

 

De datum voor ons jubileumjaar is ook alweer gepland. Komend jaar zal Gaellus Open Air voor de tiende keer haar deuren openen. Dit hopen we ook weer met jullie te kunnen vieren en wel op 4 juni 2017. Houd hier onze website-, Instagram- en Facebookpagina in de gaten.

 

Iedereen hartstikke bedankt en See Ya in 2017.