Gaellus Open Air 2022

Pip Blom, Afterpartees, De Kraaien, Band With Benefits headliners voor twaalfde editie Gaellus Open Air Festival in Tienray


Op zaterdag 4 en zondag 5 juni (Pinksteren) organiseert Gaellus Open Air na twee jaar afwezigheid weer een volwaardige twaalfde editie van het festival in Tienray. Op zondag 5 juni (gratis entree) staan als headliners onder andere Pip Blom, Afterpartees en De Kraaien op het podium in Tienray. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een extra festivalavond op zaterdag 4 juni. Op het hoofdpodium spelen dan onder andere Band With Benefits & Fake Tits. De kaartverkoop voor de festival zaterdag start volgende week zaterdag 23 april om 10:00 via www.gaellusopenair.nl/tickets. De zondag blijft traditiegetrouw entreevrij.

Vandaag maakt de organisatie de eerste bulk van het programma bekend. Dit zal de komende weken nog aangevuld worden. Voor jong en oud zal er weer allerlei moois en bijzonders te horen zijn in Tienray deze dag. Met ieder jaar weer rond de 2500 bezoekers is Gaellus Open Air een festival voor regionaal, nationaal en internationaal talent.